Şanlıurfa’daki belediye uyardı! Bunu yapmayanlar ceza alacak

Karaköprü Belediyesi, tamirat ve tadilat işlemleri öncesinde inşaat atıkları için belediyeden izin alınması gerektiğini duyurdu. Kurallara uymayanlara idari para cezası uygulanacak.

Şanlıurfa’daki belediye uyardı! Bunu yapmayanlar ceza alacak

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KARAKÖPRÜ- Karaköprü Belediyesi, ilçede gerçekleştirilecek tamirat ve tadilat işlemleriyle ilgili önemli bir duyuru yayımladı.

 Belediye, yapıların bağımsız bölümlerinde yapılacak her türlü tamirat ve tadilat işlemi öncesinde, inşaat atıklarıyla ilgili Karaköprü Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü'nden bilgi ve izin alınması gerektiğini paylaştı.

Duyuruda, inşaat atıklarının toplanması ve depolanması için belirlenen alanların dışına atılmasının yasak olduğu vurgulandı. Bu kurallara uymayan kişiler hakkında ilgili mevzuat çerçevesinde idari para cezası uygulanacağı ifade edildi. 

Karaköprü Belediyesi tarafından konuya ilişkin yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“İlçemiz sınırlarındaki yapıların bağımsız bölümlerinde yapılacak tamirat-tadilat İşlemleri öncesinde; Karaköprü Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü'nden inşaat atık ve artıklarının toplanması veya depolanma alanı ile ilgili bilgi ve izin alınması gerekmektedir. İnşaat atık ve artıklarının toplanma veya depolanma alanı dışına atan kişilere ilgili mevzuat kapsamında idari para cezası uygulanacaktır”.

Şanlıurfa’daki belediye uyardı! Bunu yapmayanlar ceza alacak

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.